Boerenbal

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

CARNAVAL, 02-03-2019, NOG:

280 DAGEN

BOERENBAL

"Feest der Feesten"


31

MEI

Ledenvergadering donderdag 31 mei

Het bestuur heeft besloten tot de Ledenvergadering op donderdag 31 mei geen Senaatsvergaderingen meer te beleggen. Voor de ledenvergadering hebben de leden een uitnodiging ontvangen van het secretariaat. De agenda van deze vergadering en het verslag van de vorige vergadering is onder de inlog te lezen.

26

MEI

Cascarvieten lopen samen voor Hoop

SamenLoop voor Hoop vindt haar oorsprong in de Verenigde Staten. Relay for Life, zoals het evenement daar heet, wordt al sinds 1985 georganiseerd. Door de jaren heen is het uitgegroeid tot het grootste fondsenwervende evenement ten bate van kankerbestrijding. Inmiddels vinden er jaarlijks meer dan 6.000 wandelestafettes plaats verspreid over tientallen landen. Dit jaar vindt het evenement plaats op 26 en 27 mei in park Rijnstroom.

Ook C.V. De Cascarvieten draagt elke twee jaar haar steentje bij en lopen de 24-uurs durende wandelestafette met de leden en medewerkers.Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerei acties van deelnemenrs die op bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van een Samenloop evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd. U bent van harte welkom om bij de kraam van De Cascarvieten een hapje of drankje te nuttigen en op die wijze ook uw steentje bij te dragen. De opening vindt plaats op zaterdag 26 mei om 13.30 uur en de sluiting is op zondag 27 mei vanaf 13.30 uur.

samenloop

Samen kunnen we het!

08

MEI

34 dames dansen de sterren van de hemel

Wist u dat er het komende seizoen maar liefst 34 dames in drie gardes dansen? Wij verheugen ons nu al op spectaculaire acts en de groepsfoto van de dames in hun prachtige outfit! Het spreekt voor zich dat ook wij vanaf 25 mei voldoen aan de nieuwe Europese privacy-wetgeving! Wij wensen de gardeleidsters Serena, Danielle, Mariette, Marina en Annemieke nu al heel veel succes toe.

gardes-2018

Ook de jeugdraad met leidster Marjolijne veel succes en plezier gewenst.

01

JUNI

Betaald parkeren bij onderkomen De Brug

LET OP: Vanaf 1 juni 2018 zijn de Voorstraat en Steenstraat, op verzoek van de bewoners, opgenomen in het gebied voor betaald parkeren Hoge Zijde. Betaald parkeren is geldig van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur en op koopavonden tot 21.00 uur.

betaald parkeren

10

FEB

De nieuwe Prins, Page en Hofmaarschalk 2018-2019

De gebroeders Ko en ras-entertainer John le Maire  lieten op zaterdag 10 februari 2018, de Cascarvieten-feestburcht Avifauna trillen op haar grondvesten. Zo'n 1000 feestgangers, carnavalesk uitgedost en een enkeling nog in boerenkiel, gingen volledig uit hun dak met “Boten Anna” en “De toeter op de waterscooter”. Ook de muziek van DJ Tulipano en “Ook TOF” viel bij de feestvierende menigte in de smaak. Op de klanken van “De Blaaskaken” uit Boskoop werden meerdere polonaises in gang gezet. 

Lees meer...