Boerenbal

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

Nieuwsoverzicht

10

FEB

De nieuwe Prins, Page en Hofmaarschalk 2018-2019

De gebroeders Ko en ras-entertainer John le Maire  lieten op zaterdag 10 februari 2018, de Cascarvieten-feestburcht Avifauna trillen op haar grondvesten. Zo'n 1000 feestgangers, carnavalesk uitgedost en een enkeling nog in boerenkiel, gingen volledig uit hun dak met “Boten Anna” en “De toeter op de waterscooter”. Ook de muziek van DJ Tulipano en “Ook TOF” viel bij de feestvierende menigte in de smaak. Op de klanken van “De Blaaskaken” uit Boskoop werden meerdere polonaises in gang gezet. 

Het publiek genoot ook van de verschillende optredens van de dansgardes. Zij bezorgden het publiek even een momentje rust. Jeugdige liefhebbers voor veelal Nederlandstalige discomuziek, waren vooral te vinden in de benedenzaal van Avifauna waar Disco Smile de muziek verzorgde.

 

Boerenbal-2018-700

Een van de hoogtepunten van de avond was ongetwijfeld de bekendmaking van het nieuwe Prinselijk trio. Voor het carnavalsseizoen 2018 - 2019 mag Sjaak Zevenhoven ondernemer en 60 jaar oud, zich Prins Cascar LIII (53) noemen. Zijn page is de 22-jarige Lianda Gonesh en studente fysiotherapie. Het Prinsenpaar wordt bijgestaan door Hofmaarschalk Adries Martin, 48 jaar en chef-magazijn bij Keukenwarenhuis van beroep.

PrPaHo2018

v.l.n.r. Hofmaarschalk Andries, Page Lianda en Prins Cascar LIII, Sjaak Zevenhoven