Boerenbal

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

CARNAVAL, 01-03-2025, NOG:

277 DAGEN

Boerenbal sticker

Agenda
10

MEI

Terug naar de Feestburcht

Zoals al eerder vermeld keren we na het afgelopen seizoen weer terug naar onze vertrouwde feestburcht Avifauna. De door Avifauna aangekondigde grootschalige verbouwing van het parkrestaurant blijft nog even achterwege. We spreken nadrukkelijk van “even”, omdat op dit moment nog niet bekend is wanneer deze verbouwing plaats zal vinden en nog belangrijker of er nog plaats is voor grootschalige festiviteiten. Vooralsnog vieren we het komende seizoen weer carnaval in onze vertrouwde feestburcht. We starten op vrijdag 28 februari met de 55-plus-middag en op zaterdag 1 maart het kindercarnaval en het spectaculaire “Boerenbal”.

12

APR

Nieuwe voorzitter en coördinator gardes

Uit de Senaatsvergadering van donderdag 11 april 2024. 

Conform de statuten is door de leden van het bestuur Tim de Heij gevraagd om de voorzittershamer te gaan hanteren. Tim heeft daar “ja” op gezegd en is derhalve met ingang van heden onze voorzitter. We wensen Tim veel succes en plezier met deze belangrijke taak in onze vereniging. 

Lees meer...

19

FEB

Boerenbal 2024, jullie ervaringen?

“Nu de confetti is opgeruimd en de carnavalsspullen weer in de kast liggen wordt het tijd om de balans op te maken. Het was voor iedereen nieuw, ook voor ons als organisatie. Niet meer in onze vertrouwde feestburcht Avifauna, maar in een prachtige feesttent aan de Zegerplas.

Lees meer...

11

FEB

Het nieuwe Prinselijk trio

Tijdens het drukbezochte Boerenbal op zaterdag 10 februari 2024 heeft Prins Cascar LVI, alias Willem Baart de scepter overgegeven aan de nieuwe heerser over het Rijk van Castellum, Prins Cascar LVII, in het dagelijks leven Cees van Duijn. 

Hij heeft er een heel jaar op gewacht maar nu is het dan zover, de nieuwe Prins is Cees van Duijn 67 jaar, gepensioneerd Politie Ambtenaar en ongehuwd. In deze periode zal hij in goed gezelschap zijn van Page Frency van Duijn (dochter) 33 jaar en eigenaresse/dansdocent bij I”m in Motion en is oud-Jeugdpage. De Hofmaarschalk voor dit seizoen is Sem van der Holst, 23 jaar, ongehuwd en in het dagelijks leven chauffeur. Sem is de zoon van secretaris Richard van der Holst. 

Oud-Prins Willem Baart bedankte de vereniging en iedereen die zich hebben ingezet voor hem, zijn Page Bente en Hofmaarschalk Tim voor het geweldig gezellige afgelopen verenigingsjaar. 

Eerder op de dag werden tijdens het kindercarnaval Morris van Duijnen en Myla van Leeuwen  uitgeroepen tot Jeugdprins- en Page van het seizoen 2024-2025.

PrPaHo 2024-2025

Meer foto's in het album bovenaan de pagina.

PrPaHo 701

De onthulling in beeld!

onthulling1 onthulling2

onthulling3 onthulling4

De dansschool van Frency van Duijn "I'M In Motion".

frency 700

tent 700

Terug

14

DEC

Wist je dat . . .

Wist je dat . . . C.V. De Cascarvieten binnen het carnavalsseizoen diverse bezoeken brengt aan woongemeenschappen voor senioren en mensen met een beperking?

Wij ook dit seizoen op onderstaande data een carnavalsleks programma brengen bij:

Lees meer...