Boerenbal

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

CARNAVAL, 02-03-2019, NOG:

73 DAGEN

BOERENBAL

zaterdag 2 maart 2019
18

DEC

Fijne Kerstdagen en een gelukkig 2019

kerst-midigarde

02

MRT

Boerenbal 2019, we hebben er zin in!

Het boerenbal bij De Cascarvieten. Wereldberoemd in Castellum en omstreken. Twee zalen bomvol met feestvierders. De een nog mooier uitgedost dan de ander. Dit jaar met De Havenzangers 2.0, Blaaskaken, DJ's en vooral feest, feest, feest. Binnenkort start de online kaartverkoop. Doe het snel, want vorig jaar was het al snel uitverkocht. Meer info volgt spoedig.

we hebben er zin in

02

DEC

Cascarvaria nu ook als E-paper op de website.

Klik HIER en bekijk Cascarvaria alsof je aan de leestafel zit. Heb je liever een echte Cascarvaria in handen, neem dan contact op met het secretariaat of haal hem op tijdens een van de trainingsavonden in het onderkomen, Voorstraat 11 te Alphen aan den Rijn. Dit kan ook op zaterdagmiddag tussen 16 en 19 uur. Cascarvaria staat ook onder het kopje Nieuws boven aan de pagina!

01

JUNI

Betaald parkeren bij onderkomen De Brug

LET OP: Vanaf 1 juni 2018 zijn de Voorstraat en Steenstraat, op verzoek van de bewoners, opgenomen in het gebied voor betaald parkeren Hoge Zijde. Betaald parkeren is geldig van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur en op koopavonden tot 21.00 uur. 

Lees meer...

12

FEB

Wie zijn Sjaak, Lianda en Andries?

Dit is wat we weten van onze nieuwe Prins Cascar LIII, Page Lianda Gonesh en Hofmaarschalk Adries Martin.

Sjaak Zevenhoven is 60 jaar en eigenaar van Okee bedrijfsdiensten. Gehuwd met Hester en wonende te Alphen aan den Rijn en trouw bezoeker van onze feesten.

Lees meer...