Boerenbal

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

CARNAVAL, 13-02-2021, NOG:

141 DAGEN

BOERENBAL

zaterdag 13 februari 2021

 

make-a-wish-701


13

SEP

Fotosessie op veilige afstand

Op zondag 13 september zijn de foto's gemaakt voor de nieuwe Cascarvaria welke in november uitkomt. Vanzelfsprekend werd de door het RIVM voorgeschreven afstand van 1,5 mtr. netjes aangehouden. De groepsfoto werd m.b.v. een drone gemaakt. Heb jij foto's gemaakt van de sessie, dan verzoeken wij je vriendelijk om ze nog even voor jezelf te bewaren tot de nieuwe Cascarvaria uit is. 

fotosessie1

Prins Cascar IV, Page Chantal en Hofmaarschalk Mike, nemen even pauze met een wijntje.

04

SEP

Nieuwe voorzitter voor Cascarvieten

Cascarvieten voorzitter Frank Verschuur geeft na zes jaar de voorzittershamer over aan Henk Tangerink. 

Frank Verschuur is behalve onze huidige 55e Cascarvieten Prins, maar tevens gedurende de laatste zes jaar voorzitter van onze vereniging. Frank was het de laatste tijd niet altijd eens met de overige bestuursleden, reden waarom hij gemeend heeft de voorzittershamer over te moeten dragen aan Henk Tangerink, oud Prins en geen onbekende in tal van organisaties binnen onze gemeente.  Frank blijft lid van de vereniging en zal als spreekstalmeester alle evenementen van De Cascarvieten op het podium staan. 

Lees meer...

04

SEP

De nieuwe voorzitter aan het woord

Beste Cascarvieten, Carnaval is bij uitstek het feest dat je samen maakt. En waarbij iedereen door soms lekker anders te zijn even zichzelf mag zijn. Wij als Cascarvieten willen jong en oud, Alphenaren, bewoners van tehuizen en individuele carnavalsvierders maar dan ook iedereen ongeacht achtergrond, positie of toekomst plezier brengen. Want alleen samen geven wij als de Cascarvieten onze toekomst door! 

Lees meer...

04

SEP

Bestuursleden Frank en Marciano nemen afscheid

Beste Frank, je klikt op Google en je leest, Frank Verschuur, Meester Schilder, Directeur, Spreekstalmeester, Presentator, Kerstman, Sinterklaas, Beklimmer Alpe du Huez, Sponsor, Prins der Cascarvieten en ook nog Voorzitter.  

Lees meer...

15

MEI

Het seizoen na corona

Beste carnavalisten, het aanstaande seizoen is voor ons allen nog niet te overzien. Wel heeft het bestuur volgens de richtlijnen van het RIVM weer mogen vergaderen. Ga voor meer info naar: https://cascarvieten.nl/agenda

Lees meer...