Boerenbal

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

Klik HIER

Boerenbal

Agenda
10

NOV

Cascarvieten Dinnernight thema Las-Vegas

Cascarvieten, vrienden sponsoren, belangstellenden en gewaardeerde gasten, dit jaar organiseren we op 10 november een nieuwe editie van DinnerNight en het thema dit jaar is . . .  Las Vegas!

We hebben ons best gedaan om er een geweldig programma van te maken en we hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij. Maar we staan altijd open voor leuke creatieve ideeën, dus als je nog suggesties hebt, laat het ons dan vooral weten!

Voor onze gasten welke niet bekend zijn met de Cascarvieten Dinnernight hierbij een korte uitleg. In een feestelijke ambiance, uiteraard in de stijl Las Vegas, kunt u plaats nemen aan 22 ronde tafels van 8 personen. U maakt gebruik van een werkelijk schitterend lopend buffet, waarbij u onbeperk kunt eten en drinken (binnenlands gedestilleerd). Dit alles voor een vast bedrag. Tussen de gangen door is het podium voor de eigen artiesten van De Cascarvieten. Aan het eind van de avond zal worden opgetreden door niemand minder dan Thomas Berge. Kaarten voor de Dinnernight kosten € 65,00. Dit is inclusief (binnenlands gedestilleerd, bier, wijn) drank en zijn te bestellen via: tickets@cascarvieten.nl

Datum: 10 november 2023. Locatie: Parkrestaurant Avifauna. Zaal open: 18.00 uur.

las-vegas

las-vegas700

18

FEB

. . . en de nieuwe Prins is . . .

Het Prinselijk trio is bekend.

Tijdens het zeer drukbezochte Boerenbal op zaterdag 18 februari 2023 is bekend gemaakt dat Willem Baart een jaar lang mag regeren over het “Rijk van Castellum”. Hij ontving de scepter, de versierselen en de stadssleutel van de afscheid nemende Prins Cascar LV (Frank Verschuur). Deze bedankte de vereniging en iedereen die met hem, mede door de coronaperiode, prachtige jaren hebben beleefd, samen met zijn Page Chantal Hijdra en zoon Mike als zijn Hofmaarschalk. 

pph-700

Foto's in het foto-album. (foto Tamara Hessels)

Hij heeft er drie jaar op moeten wachten maar nu is het dan zover, de nieuwe Prins is Willem Baart, 55 jaar en directeur/eigenaar van bouwbedrijf Werkkracht.nl . Willem is ongehuwd, heeft een lieve vriendin en drie kinderen. In deze periode zal hij in goed gezelschap zijn van Page Bente Zevenhoven Bente is 20 jaar en werkzaam in de kinderopvang. Zij danst al heel lang in verschillende garde(s) van de Cascarvieten. De Hofmaarschalk voor dit seizoen is Tim de Heij, 26 jaar, ongehuwd en in het dagelijks leven voorman/elektricien bij een installatiebedrijf. 

Boerenbal 2023

De organisatie van het Boerenbal kan terugkijken op een geweldig feest met fijne gasten.

Op naar Boerenbal 2024.

28

MRT

Agenda 2023 - 2024

24

NOV

Wat een erkenning . . . en wat een verrassing!

Jarige Cascarvieten ontvangen erepenning van Gemeente Alphen

In een bomvolle feestzaal van parkrestaurant Avifauna, ontving C.V. De Cascarvieten tijdens hun 55-jarig jubileumfeest op zaterdag 23 november, uit handen van Burgemeester Spies, de erepenning van de gemeente Alphen aan den Rijn.

Lees meer...