Boerenbal

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

CARNAVAL, 26-02-2022, NOG:

126 DAGEN

corona

 

agenda


10

OKT

We gaan ervoor

Beste Cascarvieten en belangstellenden, in vervolg op mijn artikel “Licht aan het einde van de tunnel” kan ik u melden dat wij zo langzamerhand de draad weer oppakken. Op dit moment gaan wij er vanuit weer een volledig seizoen te kunnen organiseren. Hier een overzichtje van de ontwikkelingen in de afgelopen weken. 

Lees meer...

15

JUNI

Licht aan het eind van de tunnel.

Aan elke tunnel komt een einde! Zo ook aan die ellendige coronatunnel. Om weer helemaal klaar te zijn voor het nieuwe seizoen heeft de barcommissie alvast het voortouw genomen op het nieuwe seizoen en de bar aan een fikse schoonmaakbeurt onderworpen. Doen jullie goed kanjers, straks kunnen we weer een gezellig barretje vullen.

Lees meer...

04

APR

Gaat u met ons de uitdaging aan?

Er is geen vereniging in Alphen aan den Rijn die zo kleurrijk genoemd mag worden als Carnavalsvereniging "De Cascarvieten". Wij ontmoeten Alphenaren en Alphen aan den Rijn regelmatig in een feestelijke en plezierige ambiance. Maar, wij doen meer! Wij zijn op meerdere terreinden actief!

Lees meer...

24

OKT

. . . maar op een dag . . .

toekan

18

MRT

Geen nieuws onder de zon

Nu de carnavalsperiode voorbij is en de corona-pandemie nog steeds voort duurt, is er voor ons weinig te melden. Heel voorzichtig kijken we naar het komende seizoen in de hoop weer wat meer te mogen organiseren. Tot die tijd moet u het doen met de foto's en herinneringen uit het seizoen 2019-2020. Het Prinselijk trio, welke we in dat seizoen hebben mogen verwelkomen, is doorgeschoven naar het seizoen 2021-2022 en gelukkig hebben we nog net het 55-jarig jubileum op grootse wijze mogen vieren. Het gaat u allen goed, blijf gezond en we hopen u in het nieuwe seizoen weer te mogen verwelkomen.

nieuws