Boerenbal

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

Klik HIER

Klik HIER

Agenda


10

FEB

Niet een maar twee dagen feest in carnavalsweekend

Niet één maar twee dagen feest op een nieuwe locatie midden in Alphen! Op de dag voor het “Boerenbal” vind dit jaar het Foute Winterfeest met Q-Music "The Party" plaats! 


winterfeest

Ga HIER naar tickets voor het Foute Winterfeest op: www.foutewinterfeest.nl

boerenbal 700

Ga HIER naar Tickets voor Boerenbal


11

NOV

Cascarvaria 2023-2024

Hierbij de gloednieuwe uitgave van Cascarvaria 2023-2024. Wil je ook de inhoud zien, klik dan op onderstaande cover en ga naar de bladerbare versie. Het spreekt voor zich dat je deze het best kunt bekijken op een desktop, laptop of tablet. Veel leesplezier.

Cascarvaria 2023/2024

 

In Cascarvaria 2023-2024 wordt voornamelijk teruggekeken op het afgelopen seizoen.

Kijk voor het actuele programma in de agenda

Wil je dit boekwerk liever in handen hebben, haal dan op maandag of donderdagavond een exemplaar op in het onderkomen van De Cascarvieten, Voorstraat 11 te Castellum!

12

NOV

Alphen weer Castellum

“De kop is eraf, op 10-11 organiseerden De Cascarvieten hun jaarlijkse Dinnernight in Avifauna. In een fantastische ambiance genoten honderden gasten van een heerlijk menu, omlijst door spectaculaire optredens met als thema Las Vegas. Thomas Berge was deze avond eregast en sloot het spektakel af.

Lees meer...

11

NOV

Persbericht: Alphen aan den Rijn weer Castellum

PERSBERICHT CASCARVIETEN 

Alphen aan den Rijn weer Castellum.

Vanaf zaterdag 11 november 2023 is Alphen aan den Rijn weer voor een paar maanden Castellum. Die avond onthullen De Cascarvieten de 59e jaargang van hun lijfblad Cascarvaria in hun eigen onderkomen. Hier zal ook de sleutel van de Stad door burgemeester Spies aan Prins Cascar LVI worden uitgereikt. Op 13 februari, de laatste dag van het carnaval, wordt de stadssleutel weer opgehaald door wethouder Anouk Noordermeer.

Lees meer...

28

MRT

Agenda 2023 - 2024