Boerenbal

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

corona

 

make-a-wish-701

 

agenda
11

NOV

Christmas Dreams 2022

Herinnerd u zich nog die geweldige Surprising Dinnernight's van De Cascarvieten. Een tot in de puntjes verzorgde feestavond met entertainment van de bovenste plank, een heerlijk en goedverzorgd diner en ook nog de mogelijkheid voor een dansje. Dat waren feesten in optima forma. Veel Cascarvieten en medewerkers verlangen naar die tijd terug . . . en dat kan weer!

Op 11 november 2022 organiseert C.V. De Cascarvieten in samenwerking met Avifauna, Christmas Dreams. Een feestelijke avond vol entertainment, show, dance, een live artiest en uiteraard met een feestelijk buffet inclusief drankjes. (frisdranken en binnenlands gedestilleerd)

Tijdens de avond, het is tenslotte de elfde van de elfde, is er ook tijd voor de traditionele sleuteloverdracht door onze beschermvrouw burgemeester Liesbeth Spies.

Leden van De Cascarvieten kunnen vanaf heden kaarten reserveren via christmasdreams@cascarvieten.nl o.v.v. naam en aantal kaarten. Kom met familie, vrienden, personeeluitjes en relaties in de aanloop naar een feestelijke decembermaand. 

christmas dreams-701

Wil je zelf deel uit maken van de crew, laat dat dan weten via christmasdreams@cascarvieten.nl en wij nemen contact met je op.

02

JULI

Belangrijke update voor uitnodiging Christmas Dreams

Christmas Dreams/Dinnernight 11 november 2022

Beste Cascarvieten, medewerkers en sponsoren,

Rond de barbecue in mei lanceerde wij, in samenwerking met Avifauna, de ”Christmas Dreams”, een feestelijke avond op 11 november 2022, vol entertainment, show, dance, een live artiest en uiteraard met een feestelijk buffet, inclusief drankjes.(frisdranken en binnenlands gedestilleerd)

Lees meer...

14

MEI

Eindelijk de uitgestelde barbecue

Op zaterdag 14 mei konden we hem dan eindelijk organiseren. Vanweg de coronaperikelen was het vrijwel onmogelijk om alle leden en sponsoren van de vereniging bij elkaar te brengen. De al vaker beloofde 5 x 11 barbecue, verzorgd door Slagerij De Valk, was op deze datum eindelijk een feit en werd gecombineerd met de finale en de prijsuitreiking van The Masked Cascarviet.

Lees meer...

28

FEB

Cascarvieten bedankt!

Beste Cascarvieten, het afgelopen jaar was er een om nooit te vergeten. Niet omdat het zo feestelijk en gezellig was, maar juist omdat we helaas minder festiviteiten hebben kunnen en mogen organiseren en dat is natuurlijk jammer. Met deze woorden opende de redactiecommissie dit jaar de nieuwe kleurrijke 58e jaargang van onze Cascarvaria.

Lees meer...

22

FEB

Het trefpunt is niet meer!

Het Trefpunt is niet meer! 

Ik roep wel eens gekscherend “Het carnaval is in de Ursula uitgevonden”. Al sinds jaar en dag is de start van het grote carnavalsweekend op de woensdag voorafgaand aan dat weekend.

Lees meer...