Boerenbal

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

Nieuwsoverzicht

23

NOV

Hieperdepiep

wiejarigistrakteert

Het is een oud gezegde: "Wie jarig is Trakteert"! Op 23 november 2019 trakteren wij, omdat we in dat seizoen maar liefst 55 jaar bestaan. Zoals u weet is in carnavalsland het getal 11 een machisch getal. In dit geval dus 5 x 11 jaar De Cascarvieten. Al eerder in dit seizoen hebben we "Safe The Date-kaarten" verzonden naar bevriende verenigingen welke we heel graag willen zien op ons feestje. Behalve deze verenigingen kunnen ook alle Alphenaren die iets met carnaval hebben GRATIS dit feest bezoeken. Toegangskaarten kunt u op een nader aan te geven adres ophalen of bestellen. 

Wat zijn onze plannen: Op zaterdag 23 november zal Castellum (Alphen in Carnavalstijd) bol staan van de activiteiten. We zijn in gesprek met aantal blaaskapellen welke in het centrum hun muziek ten gehoren zullen brengen. Zij verzamelen uiteindelijk op het Rijnplein, alwaar een feestelijk slot zal worden geblazen aan de middag. 

Het avondfeest: Het grote jubileumfeest vindt natuurlijk plaats in onze "Feestburcht Avifauna", al 55 jaar onze trouwe partner tijdens onze festiviteiten. De bezoekende verenigingen (de eerste hebben zich al aangemeld) spelen een grote rol in het programma, want zij krijgen de kans om zich aan ons en elkaar te presenteren. Wij behouden natuurlijk wel de regie en doen ons uiterste best u een gevarieerd programma voor te schotelen waarin zij- en wijzelf een rol spelen. KLik HIER voor de artiesten tot nu toe.

Dansen is een Feest: Onder het motto "Dansen is een Feest" zijn wij bezig met de organisatie van een "Gardefestijn". Deze keer eens geen voorgeschreven regeltjes en teleurstellingen als je weer buiten de prijzen gevallen bent, maar gewoon een feest om te laten zien wat je in huis hebt en allemaal de eerste prijs meenemen. Het feest vindt plaats in theater Castellum op zondag 19 januari 2020 en de details worden nog bekend gemaakt. Voor alle info kunt u contact opnemen met secretariaat@cascarvieten.nl 

foto demodellenclub.nl