Boerenbal

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

Nieuwsoverzicht

11

NOV

Christmas Dreams 2022

Herinnerd u zich nog die geweldige Surprising Dinnernight's van De Cascarvieten. Een tot in de puntjes verzorgde feestavond met entertainment van de bovenste plank, een heerlijk en goedverzorgd diner en ook nog de mogelijkheid voor een dansje. Dat waren feesten in optima forma. Veel Cascarvieten en medewerkers verlangen naar die tijd terug . . . en dat kan weer!

Op 11 november 2022 organiseert C.V. De Cascarvieten in samenwerking met Avifauna, Christmas Dreams. Een feestelijke avond vol entertainment, show, dance, een live artiest en uiteraard met een feestelijk buffet inclusief drankjes. (frisdranken en binnenlands gedestilleerd)

Tijdens de avond, het is tenslotte de elfde van de elfde, is er ook tijd voor de traditionele sleuteloverdracht door onze beschermvrouw burgemeester Liesbeth Spies.

Leden van De Cascarvieten kunnen vanaf heden kaarten reserveren via christmasdreams@cascarvieten.nl o.v.v. naam en aantal kaarten. Kom met familie, vrienden, personeeluitjes en relaties in de aanloop naar een feestelijke decembermaand. 

christmas dreams-701

Wil je zelf deel uit maken van de crew, laat dat dan weten via christmasdreams@cascarvieten.nl en wij nemen contact met je op.