Boerenbal

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

Nieuwsoverzicht

24

NOV

Wat een erkenning . . . en wat een verrassing!

Jarige Cascarvieten ontvangen erepenning van Gemeente Alphen

In een bomvolle feestzaal van parkrestaurant Avifauna, ontving C.V. De Cascarvieten tijdens hun 55-jarig jubileumfeest op zaterdag 23 november, uit handen van Burgemeester Spies, de erepenning van de gemeente Alphen aan den Rijn.

Deze erepenning wordt toegekend aan personen of organisaties die bijzondere inspanningen hebben verricht voor de Alphense bevolking. Er waren ruim twintig bevriende carnavalsverenigingen, waaronder een vereniging uit Nieste (D), naar de feestburcht gekomen om samen met oud-leden en medewerkers het 5 x 11 jaarfeest te vieren.

foto Alexander Kastelijn

Wat een erkenning . . . en wat een verrassing!

foto Alexander Kastelijn

Na de entree van de verenigingen opende De Cascarvieten de avond met een fantastische gezamenlijk gardedans door 33 gardedames. Ook individueel lieten de gardes zich uitmuntend zien. Verder werd opgetreden door Hofkapel "De Blaaskaken", de oud-Blaaskaken en het kwartet "Ook Tof". Later op de avond stal De Niester Carnavals Club de show met een geweldig mooie act het “Mannerballet”. 

foto Martin Boltje

Ook de mannen van Pretband "Kleintje Pils" oogste bewondering door staande op de dansvloer een half-uur durende show neer te zetten. Het protocolaire deel werd afgesloten door de Duitse zanger Otto Lagerfett.

foto Martin Boltje

"Kleintje Pils" wilde niet op het podium, maar tussen "hun" publiek op de vloer!

foto Alexander Kastelijn

Door de inzet van vele Cascarvieten, gardetrainsters, gardedames, outillage, technische crew en niet in de laatste plaats de goede voorbereiding van de jubileumcommissie, is het feest geworden zoals we dit voor ogen hadden.  Een dikke pluim voor alle leden en medewerkers van de Cascarvieten en de crew van onze feestburcht Avifauna!

Alle foto's van 5 x 11 jaar De Cascarvieten staan HIER!