Boerenbal

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

Nieuwsoverzicht

15

MEI

Het seizoen na corona

Beste carnavalisten, het aanstaande seizoen is voor ons allen nog niet te overzien. Wel heeft het bestuur volgens de richtlijnen van het RIVM weer mogen vergaderen. Hierin is o.a. de ledenvergadering van dit jaar vastgesteld op donderdag 3 september 2020. De leden ontvangen hiervoor separaat een uitnodiging. Ga voor meer info naar: https://cascarvieten.nl/agenda

Festiviteiten: Alle festiviteiten zoals vermeld in de agenda op de website van De Cascarvieten gaan door, voor zover het RIVM en de richtlijnen van het kabinet dat toelaat. De geplande bezoeken aan verpleeghuizen en instellingen zullen met de betrokkenen worden besproken en indien nodig aangepast, dan wel gecanceld worden.

Vergaderingen / Onderkomen: Zolang de regelgeving het niet toelaat om met een groep mensen samen te komen, zijn alle activiteiten in het onderkomen gecanceld. 

Trainingen: Vanuit de gardedames is het verzoek gekomen om op “alternatieve” wijze te gaan trainen. Hiervoor is een mogelijkheid op het voetbalveld van Alphense Boys. De Prinsengarde gaat hier mee van start en de leiding van de overige gardes heeft het in beraad genomen en bekijken de wens en mogelijkheden. Naar de gardedames is een brief uitgegaan op welke manier er getraind kan worden en onder welke strenge voorwaarde. Op deze manier wordt er aan de conditie en saamhorigheid gewerkt.
 
Cascarvaria: Aan ons lijfblad Cascarvaria wordt hard gewerkt en gaat gewoon uitgegeven worden. Wanneer en op welke wijze, komen we later op terug.
 
Commissies: Voor alle commissies geldt dat men gewoon kan werken aan de voorbereidingen van de evenementen.

Tot slot: Namens het bestuur, houdt vol in deze moeilijke tijd waarin we elkaar missen en blijf vooral gezond en positief. Indien er vragen zijn mail dan naar:  bestuur@cascarvieten.nl
‚Äč

Met vriendelijke groeten, het bestuur van De Cascarvieten.

proost700

Proost op het nieuwe seizoen . . . en blijf gezond!