Boerenbal

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

Nieuwsoverzicht

11

FEB

Het nieuwe Prinselijk trio

Tijdens het drukbezochte Boerenbal op zaterdag 10 februari 2024 heeft Prins Cascar LVI, alias Willem Baart de scepter overgegeven aan de nieuwe heerser over het Rijk van Castellum, Prins Cascar LVII, in het dagelijks leven Cees van Duijn. 

Hij heeft er een heel jaar op gewacht maar nu is het dan zover, de nieuwe Prins is Cees van Duijn 67 jaar, gepensioneerd Politie Ambtenaar en ongehuwd. In deze periode zal hij in goed gezelschap zijn van Page Frency van Duijn (dochter) 33 jaar en eigenaresse/dansdocent bij I”m in Motion en is oud-Jeugdpage. De Hofmaarschalk voor dit seizoen is Sem van der Holst, 23 jaar, ongehuwd en in het dagelijks leven chauffeur. Sem is de zoon van secretaris Richard van der Holst. 

Oud-Prins Willem Baart bedankte de vereniging en iedereen die zich hebben ingezet voor hem, zijn Page Bente en Hofmaarschalk Tim voor het geweldig gezellige afgelopen verenigingsjaar. 

Eerder op de dag werden tijdens het kindercarnaval Morris van Duijnen en Myla van Leeuwen  uitgeroepen tot Jeugdprins- en Page van het seizoen 2024-2025.

PrPaHo 2024-2025

Meer foto's in het album bovenaan de pagina.

PrPaHo 701

De onthulling in beeld!

onthulling1 onthulling2

onthulling3 onthulling4

De dansschool van Frency van Duijn "I'M In Motion".

frency 700

tent 700

Terug